Klantenservice Offerte Over ons

American shutters

Nu vanaf € 299,- per m2

Onze American shutter collectie bestaat uit 35 lak en 5 beits kleuren. Van hoogglans tot matte lakfinish. Onze collectie American shutters is leverbaar in 3 verschillende louvres (lamellen), namelijk in Basic, Wing en Avantgarde louvrevorm.

Houten en kunststof shutters

Onze Basic shutter is uitgevoerd met de standaard ovale louvrevorm en is al leverbaar vanaf € 299,- per m2. Naast het Lindehout is de Basic louvre ook leverbaar in P-wood (kunststof), ideaal als binnenzonwering voor badkamers en vochtige ruimtes. De Wing louvre is ook een ovale lamel maar sluit iets beter af dan de Basic shutter. Bij de Avantgarde louvre sluiten de lamellen compleet in elkaar. Dit geeft een strak en bijna geheel verduisterend effect.

Uitvoering van American shutters

U heeft de keuze uit een viertal lamelbreedtes, namelijk de 47 mm, 63 mm, 89 mm en 115 mm brede lamel. Op verzoek kan iedere gewenste kleur verf of lak geleverd worden. Ook kunt u onze houten jaloezieën collectie in dezelfde kleur laten leveren als uw American shutters.

Accessoires

De American shutter panelen kunnen worden bedient door sierknoppen of een sierlijke sluiting.

Systemen

De American shutters kunnen door middel van montageprofiel op de wand geplaatst worden, door middel van een railsysteem tegen het plafond en ook 'in de dag plaatsing' behoort tot de mogelijkheden.

Bediening van de American shutters

Standaard worden de American shutters geleverd met een bedieningsstang, ofwel de 'tilt rod' bediening. Optioneel kunt u ook kiezen uit de clear view of blind control, dit zijn beide verborgen bedieningssystemen.

Scharnieren

Onze American shutters kunnen we met zowel opdek als verborgen scharnieren leveren. De opdek scharnieren zijn leverbaar in diverse bijpassende of contrasterende kleuren.

Toepassing

American shutters zijn geschikt voor situaties met een recht raam, maar ook voor geboogde, trapeze- en cirkelvormige raamsituaties. American shutters zijn geschikt als raambekleding voor alle ruimtes, als raamdecoratie voor badkamers adviseren wij de P-wood lamel (kunststof).

Meer inspiratie en advies in onze showrooms

Zon en Scherm is al sinds 2006 de specialist in zonwering, raamdecoratie en buitenleven. Bezoek onze showrooms voor meer inspiratie en deskundig advies. Bel 085 - 485 83 50 voor meer informatie of stel uw vraag direct via het hieronder getoonde reactieformulier.

Offerte aanvragen

Specificaties

  • Houten of kunststof shutters
  • Geschikt voor rechte ramen
  • Geschikt voor trapezium ramen
  • Geschikt voor geboogde ramen
  • Geschikt voor cirkelvormige ramen
  • Kunststof lamellen voor badkamer
  • Lamellen in diverse breedtes
  • 35 kleuren lak
  • 5 kleuren beits
  • Hand bediend

Stel uw vraag aan Zon en Scherm

Aanhef *
Voorkeur serviceDirect contact

Inspiratie, advies op maat & altijd de scherpste prijs in zonwering & raamdecoratie!

Klantenservice Offerte aanvragen

De grootste in zonwering en raamdecoratie!
Klantenservice Contact