Klantenservice Offerte Over ons

Paneelgordijnen

Zon en Scherm heeft een ruime collectie paneelgordijnen

Voor wie trendzettend wilt zijn in haar interieur is de collectie paneelgordijnen van Zon en Scherm een aanrader. Zon en Scherm biedt een ruime keuze paneelgordijnen, in circa 750 polyester rolgordijn-doekkwaliteiten en in ruim 250 gordijnstof kwaliteiten.

Uitvoering van de paneelgordijnen

De paneelgordijnen kunnen worden uitgevoerd in een twee modellen. Verschillende kleuren panelen in één gordijn of kleurcombinaties per paneel in combinatie met baleinen (japans paneel). Er zijn vele variaties mogelijk met diverse verschillende bevestigingssystemen.

Accessoires

De paneelgordijnen kunnen worden voorzien van houten en aluminium onderlijsten en baleinen, zodat u uw paneelgordijn kunt voorzien van uw persoonlijke touch.

Systeemkleuren

De paneelgordijn systemen zijn uitvoerbaar in de kleur wit en aluminium.

Bediening van het paneelgordijn

Standaard wordt het paneelgordijn geleverd met stangbediening, de panelen zijn dan gekoppeld. Wanneer u de panelen in iedere gewenste positie wilt plaatsen kunt u kiezen voor de niet gekoppelde uitvoering. Optioneel is het paneelgordijn leverbaar met hand, koord of elektrische bediening.

Toepassing

Paneelgordijnen zijn uitermate geschikt voor grote raampartijen.  Ook als afscheiding of als kastenwand zijn paneelgordijnen erg functioneel. In een handomdraai is een kamer opgedeeld in tweeën wanneer u even behoefte heeft aan tijd voor uzelf.

Meer inspiratie en advies in onze showrooms

Zon en Scherm is al sinds 2006 de specialist in zonwering, raamdecoratie en buitenleven. Bezoek onze showrooms voor meer inspiratie en deskundig advies. Bel 085 - 485 83 50 voor meer informatie of stel uw vraag direct via het hieronder getoonde reactieformulier.

Offerte aanvragen

Specificaties

  • Kwaliteits paneelgordijnen
  • Geschikt voor grote ramen
  • Geschikt als afscheiding of wand
  • Keuze uit ruim 1000 stoffen
  • 2 verschillende modellen
  • 2 systeemkleuren
  • Hand / elektrisch bediend

Stel uw vraag aan Zon en Scherm

Aanhef *
Voorkeur serviceDirect contact

Inspiratie, advies op maat & altijd de scherpste prijs in zonwering & raamdecoratie!

Klantenservice Offerte aanvragen

De grootste in zonwering en raamdecoratie!
Klantenservice Contact