Klantenservice Offerte Over ons

Raamdecoratie en binnenzonwering

Allesbepalend voor de sfeer in uw huis!

Gelukkig weet u hoe bepalend raamdecoratie is voor de sfeer in uw woning. Daarom biedt Zon en Scherm u een betaalbare kwaliteitscollectie waarin al uw stijlwensen worden gehoord. Van een moderne en strakke look tot een rustieke en landelijke sfeer, alles wordt mogelijk gemaakt.

Raamdecoratie tot op de millimeter nauwkeurig

De beste raamdecoratie wordt bepaald door de manier van afwerking. Daarom worden al onze jaloezieën, houten jaloezieënamerican shutters, aluminium shutterslamellen, vertical stringsrol-, vouw- en plisségordijnen altijd op maat voor u gemaakt. Tot op de millimeter nauwkeurig! Voor werkelijk alle raamtypes is er bijpassende raamdecoratie, natuurlijk in de kleur zoals u dat wilt.

Topmerken raamdecoratie, kwaliteit gegarandeerd

Naast stijl, smaak en sfeer is het belangrijk dat raamdecoratie duurzaam, onderhoudsvriendelijk en een lange levensduur garandeert. Daarom bieden wij uitsluitend raamdecoratie van topmerken als Zonnelux, Shadow inside, Velux en Verano.

Afgestemd op de nieuwste styling trends

Onze stoffen collecties worden ieder jaar afgestemd op de nieuwste styling trends en ontwikkelingen. Nieuw in onze collectie zijn de elektrisch bedienbare mogelijkheden op basis van accupack of netstroom die het mogelijk maken om met afstandsbediening of smartphone alles met één druk op de knop open of dicht te doen. Zo bieden we naast sfeer ook nog eens gemak in uw huis!

Offerte aanvragen

De grootste in zonwering en raamdecoratie!
Klantenservice Contact