Aanbiedingen: gratis montage zonneschermen en 10% korting op screens! Bekijk acties...

Raamdecoratie en binnenzonwering

Allesbepalend voor de sfeer in uw huis!

Gelukkig weet u hoe bepalend raamdecoratie is voor de sfeer in uw woning. Daarom biedt Zon en Scherm u een betaalbare kwaliteitscollectie waarin al uw stijlwensen worden gehoord. Van een moderne en strakke look tot een rustieke en landelijke sfeer, alles wordt mogelijk gemaakt.

Raamdecoratie tot op de millimeter nauwkeurig

De beste raamdecoratie wordt bepaald door de manier van afwerking. Daarom worden al onze jaloezieën, houten jaloezieënamerican shutters, aluminium shutterslamellen, vertical stringsrol-, vouw- en plisségordijnen altijd op maat voor u gemaakt. Tot op de millimeter nauwkeurig! Voor werkelijk alle raamtypes is er bijpassende raamdecoratie, natuurlijk in de kleur zoals u dat wilt.

Topmerken raamdecoratie, kwaliteit gegarandeerd

Naast stijl, smaak en sfeer is het belangrijk dat raamdecoratie duurzaam, onderhoudsvriendelijk en een lange levensduur garandeert. Daarom bieden wij uitsluitend raamdecoratie van topmerken als Zonnelux, Shadow inside, Velux en Verano.

Afgestemd op de nieuwste styling trends

Onze stoffen collecties worden ieder jaar afgestemd op de nieuwste styling trends en ontwikkelingen. Nieuw in onze collectie zijn de elektrisch bedienbare mogelijkheden op basis van accupack of netstroom die het mogelijk maken om met afstandsbediening of smartphone alles met één druk op de knop open of dicht te doen. Zo bieden we naast sfeer ook nog eens gemak in uw huis!

Nu een offerte aanvragen

Berkel en Rodenrijs

Berkelse Poort 15
010 - 519 93 99
verkoop@zonenscherm.nl
Showroom

Gouda

Bodegraafsestraatweg 3
0182 - 75 19 78
verkoop@zonenscherm.nl
Showroom

Zoetermeer

Willem Dreeslaan 38
079 - 341 63 95
verkoop@zonenscherm.nl
Showroom

IJsselstein

Boerhaaveweg 4
030 - 601 00 00
verkoop@zonenscherm.nl
Showroom

Offerte aanvragen

A-merken tegen de
scherpste prijs
met montageservice
Offerte
Copyright © Alle rechten voorbehouden |Neem contact op|Algemene voorwaarden|Disclaimer