Klantenservice Offerte Over ons

Rolgordijnen

Onze collectie rolgordijnen is afgestemd op de hedendaagse trends op woongebied. Met een kleurenpallet van meer dan 1000 verschillende stoffen en designs kunt u uw rolgordijnen altijd afstemmen op uw interieur. Onze rolgordijnen zijn leverbaar in verschillende transparante en verduisterende kwaliteiten.

Uitvoering van de rolgordijnen

Onze rolgordijnen zijn in 6 verschillende modellen leverbaar. Van standaard tot design semi transparante of verduisterende rolgordijnen. Met de traditionele montage steunen, het montage profiel, luxe cassette of dakraam varianten. 

Accessoires

Maak uw rolgordijn uniek door het uit te voeren met een schulprand, zeilringen, een houten of aluminium onderlijst of kristallen accessoires.

Systeemkleuren

De systemen zijn uitvoerbaar in een 5-tal warme of tijdloze kleuren, namelijk in het wit, grijs, zwart, crème of bruin zodat deze perfect aansluiten op uw kozijn.

Bediening van het rolgordijn

Standaard wordt het rolgordijn geleverd met een kettingbediening. Het rolgordijn is optioneel leverbaar met een veermechanisme of elektrische bediening.

Toepassing

Het rolgordijn is een traditioneel product dat heel goed gecombineerd kan worden met overgordijnen. Dit kan in vrijwel iedere ruimte worden toegepast en ook in dakramen kunnen de rolgordijnen perfect toegepast worden. Alleen voor de badkamer zijn een beperkt aantal stoffen geschikt.

Meer inspiratie en advies in onze showrooms

Zon en Scherm is al sinds 2006 de specialist in zonwering, raamdecoratie en buitenleven. Bezoek onze showrooms voor meer inspiratie en deskundig advies. Bel 085 - 485 83 50 voor meer informatie of stel uw vraag direct via het hieronder getoonde reactieformulier.

Offerte aanvragen

Specificaties

  • Kwaliteits rolgordijnen
  • Geschikt voor dakramen
  • Keuze uit ruim 1000 stoffen
  • 6 verschillende modellen
  • 5 systeemkleuren
  • Hand / elektrisch bediend
Nu vanaf 130,-

Bereken uw prijs in de webshop

Stel uw vraag aan Zon en Scherm

Aanhef *
Voorkeur serviceDirect contact

Inspiratie, advies op maat & altijd de scherpste prijs in zonwering & raamdecoratie!

Klantenservice Offerte aanvragen

De grootste in zonwering en raamdecoratie!
Klantenservice Contact