Klantenservice Offerte Over ons

Zonweringdoeken

Nu vanaf € 45,-

De keuze van het zonweringdoek is erg bepalend voor de sfeer en uitstraling in uw huis en of veranda. Daarom kunt u kiezen tussen een groot aantal verschillende zonweringdoeken, zodat u zelf kunt kiezen welk doek het beste bij u past.

Wat is een zonweringdoek?

Een zonweringdoek bestaat uit technisch weefsel waaraan strenge eisen worden gesteld met betrekking tot sterkte, duurzaamheid, kleurechtheid, et cetera.

Weefsel van zonweringdoek

In het verre verleden werd vooral katoen gebruikt, tegenwoordig gebruikt men meestal een acryl-vezel. Deze vezel is in de massa (bij het maken van de vezel) gekleurd en daardoor goed bestand tegen fel zonlicht. Dat geldt voor de kleur, maar ook voor de sterkte op lange termijn. Een nieuwe ontwikkeling is de inzet van polyester garen. Door speciale coatings en het toepassen van nano-technologie kan ook dit weefsel aan de hoge eisen voldoen.

Onvolmaaktheden

Door het aan elkaar naaien van de banen of de zijzoom, kunnen er bij het oprollen wafelvormingen of golvingen optreden. Bij de confectie kunnen er knik- en vouwstrepen ontstaan. Dit alles is niet te voorkomen en doet in geen geval afbreuk aan de kwaliteit.

Waterdichtheid van zonweringdoek

Het standaard zonweringdoek is wel waterbestendig, maar niet 100% waterdicht. Geadviseerd wordt het zonweringdoek altijd onder een hoek van 14 graden te plaatsen. Hierdoor zal het zonweringdoek nauwelijks lekken. Er is ook echt waterdicht zonweringdoek verkrijgbaar. Dit is wel duurder en de hoeveelheid kleuren en dessins is beperkt.

Meer inspiratie en advies in onze showrooms

Zon en Scherm is al sinds 2006 de specialist in zonwering, raamdecoratie en buitenleven. Bezoek onze showrooms voor meer inspiratie en deskundig advies. Bel 085 - 485 83 50 voor meer informatie of stel uw vraag direct via het hieronder getoonde reactieformulier.

Offerte aanvragen

Specificaties

  • Zonweringdoeken
  • Tal van kleuren & dessins
  • Hoge kwaliteit
  • Duurzaamheid
Nu vanaf 45,-

Bereken uw prijs in de webshop

Stel uw vraag aan Zon en Scherm

Aanhef *
Voorkeur serviceDirect contact

Inspiratie, advies op maat & altijd de scherpste prijs in zonwering & raamdecoratie!

Klantenservice Offerte aanvragen

De grootste in zonwering en raamdecoratie!
Klantenservice Contact