Aanbiedingen: gratis montage zonneschermen en 10% korting op screens! Bekijk acties...

Garagedeuren

Specificaties

 • Verano garagedeuren
 • 40 mm dikke platen
 • Tot 5 meter breed
 • 11 standaard kleuren
 • 7 paneel types
 • Hand / elektrisch bediend
 • 5 Jaar Garantie
Nu vanaf € 1.135,-

Bereken uw prijs in de webshop

Folder Verano Garagedeuren Montagehandleiding Garagedeuren

Nu vanaf € 1.135,-

Wilt u een mooie garagedeur die niet alleen veilig is maar ook alle comfort biedt? Dan weet u de garagedeuren van Zon en Scherm op hun waarde te schatten. Deze garagedeuren zijn gemaakt van de allerbeste materialen, zijn optimaal geïsoleerd en zijn uiterst comfortabel in de bediening.

Garagedeuren op maat

Alle garagedeuren van Zon en Scherm worden op uw wensen geproduceerd en klantspecifiek op maat gemaakt. U kunt kiezen uit diverse typen en alle mogelijke kleuren. Dit maakt het mogelijk dat er voor elke situatie een passende oplossing wordt gevonden.

Een keuze voor ruimte

Wanneer u kiest voor een sectionale garagedeur kiest u voor ruimte. Doordat de garagedeur verticaal naar boven opent, heeft u geen last van een openslaande of kantelende garagedeur. Hierdoor blijft er meer ruimte vrij om uw auto te parkeren, vóór of in de garage.

Voor nieuwbouw en renovatie

Het speelt geen enkele rol hoe de opening van uw garage eruit ziet. Rechthoekig of met ronde boog, onze garagedeur past in iedere garage. De garagedeur wordt hoofdzakelijk achter het deurgat gemonteerd. Hierdoor is ook het wisselen van een oude garagedeur met een nieuwe garagedeur geen probleem. Veranderingen aan het muurgat zijn niet nodig.

Een garagedeur in harmonie met uw huis

De garagedeuren van Zon en Scherm zijn een verrijking voor uw huis. Verkrijgbaar in verschillende typen zijn ze in iedere stijl toe te passen:

 • Houtstructuur en horizontale profielen
 • Houtstructuur en cassette uitvoering
 • Hout structuur en horizontaal profiel
 • Stucco structuur en vlakke uitvoering
 • Geen structuur en vlakke uitvoering
 • Houtstructuur en vlakke uitvoering

Veiligheid

De garagedeuren van Zon en Scherm worden geleverd volgens de meest recente veiligheidsnormen en zijn standaard voorzien van veerbreukbeveiliging en vingerknelbeveiliging. In uw garage staan vaak waardevolle voorwerpen. Wanneer uw garage in verbinding met uw woning staat, loopt u een extra risico. Het inbraakwerend zijn is een belangrijk item bij aanschaf en daarom zijn onze garagedeuren leverbaar met het Politie Keurmerk Veilig Wonen (niet leverbaar bij de handbediening).

Kleurmogelijkheden van de garagedeuren

De garagedeur is afgewerkt met een sterke polyester coating welke weer- en drukbestendig zijn. De standaardkleur voor de buitenzijde van de panelen is wit (RAL 9016). De panelen zijn tevens in alle RAL kleuren te verkrijgen.

Bediening van de garagedeuren

Wanneer u thuiskomt, wilt u door één druk op de knop uw garagedeur automatisch openen. Deze moet zich daarna uiteraard weer vanzelf sluiten. Feilloos en veilig. Met de garagedeuropener van Zon en Scherm komt dit comfort binnen uw bereik.

Het openen van een garagedeur

 • Snelle en geruisloze opening van uw garagedeur.
 • De deur openen, sluiten of stoppen met één druk op dezelfde toets van de afstandsbediening.

De motor

U hoeft niet te vrezen dat iets of iemand bekneld raakt tussen de garagedeur, want de motoren zijn uitgerust met een verfijnde obstakeldetectie. Ook ongewenst bezoek wordt buitengehouden. Indien buitenstaanders de garagedeur trachten te openen, activeert de motor zichzelf om de garagedeur te blokkeren. Ook uit te voeren met het IO home motion systeem, via internet en uw smartphone/iPad kunt u overal ter wereld uw rolluiken en zonwering bedienen.

Meer inspiratie en advies in onze showrooms

Zon en Scherm is al sinds 2006 de specialist in zonwering, raamdecoratie en buitenleven. Bezoek onze showrooms voor meer inspiratie en deskundig advies. Bel 085 - 485 83 50 voor meer informatie of stel uw vraag direct via het hieronder getoonde reactieformulier.

Offerte aanvragen

Stel uw vraag aan Zon en Scherm

Inspiratie, advies op maat & altijd de scherpste prijs in zonwering & raamdecoratie!

* Voornaam:
* Achternaam:
* Adres + huisnummer:
* Postcode:
* Plaats:
* Telefoon:
E-mail:*
Voorkeur service: Showroom Zoetermeer
Showroom Berkel en Rodenrijs
Showroom Gouda
Showroom XL IJsselstein
Uw vraag:*

Berkel en Rodenrijs

Berkelse Poort 15
010 - 519 93 99
verkoop@zonenscherm.nl
Showroom

Gouda

Bodegraafsestraatweg 3
0182 - 75 19 78
verkoop@zonenscherm.nl
Showroom

Zoetermeer

Willem Dreeslaan 38
079 - 341 63 95
verkoop@zonenscherm.nl
Showroom

IJsselstein

Boerhaaveweg 4
030 - 601 00 00
verkoop@zonenscherm.nl
Showroom

Offerte aanvragen

A-merken tegen de
scherpste prijs
met montageservice
Offerte
Copyright © Alle rechten voorbehouden |Neem contact op|Algemene voorwaarden|Disclaimer