Klantenservice Offerte Over ons

Glasafdichting Verano Serena V785

Verano introduceert een nieuw en uniek product waarmee u het uiterste woongenot uit een terrasoverkapping kan halen: de Verano Serena V785. Met dit product kan een terrasoverkapping volledig worden afgesloten.

Glasafdichting terrasoverkapping

Met de Verano Serena glasafdichting kan een terrasoverkapping aan de zijkanten met vaste beglazing dicht worden gemaakt. Zo ontstaat er een mooie en beschutte ruimte met veel glas en licht.

De Verano Serena V785 glasafdichting is verkrijgbaar met een recht of een schuin kozijn. Bovendien zijn er verschillende aanpassingen van de profielen, zodat de glasafdichting naadloos op de Verano Iseo V905, Garda V910 én de Riva V920 terrasoverkapping past. Er is ook een Verano Serena V785 spiekozijn. Deze kan geplaatst worden op een scheidingsmuur of rechte glaswand.

Aluminium kozijn & veiligheidsglas

De Verano Serena V785 glasafdichting is opgebouwd uit een (niet thermisch geïsoleerd) aluminium kozijn in combinatie met helder veiligheidsglas.

De kleuren die worden gebruikt voor de kozijnen komen exact overeen met de kleuren van de terrasoverkappingen van Verano. Hierdoor is kleurverschil uitgesloten. Kortom: de Verano Serena V785 glasafdichting vormt samen met de Verano terrasoverkappingen een totaalpakket.

Meer inspiratie en advies in onze showrooms

Zon en Scherm is al sinds 2006 de specialist in zonwering, raamdecoratie en buitenleven. Bezoek onze showrooms voor meer inspiratie en deskundig advies. Bel 085 - 485 83 50 voor meer informatie of stel uw vraag direct via het hieronder getoonde reactieformulier.

Offerte aanvragen

Specificaties

  • Glasafdichting terrasoverkapping
  • Aluminium constructie
  • Recht, schuin of spiekozijn
  • Slijtvast en onderhoudsvrij
  • 3 standaard systeemkleuren
  • 4.4.2 veiligheidsglas
  • 5 Jaar Garantie
Nu vanaf 601,-

Bereken uw prijs in de webshop

Stel uw vraag aan Zon en Scherm

Aanhef *
Voorkeur serviceDirect contact

Inspiratie, advies op maat & altijd de scherpste prijs in zonwering & raamdecoratie!

Klantenservice Offerte aanvragen

De grootste in zonwering en raamdecoratie!
Klantenservice Contact