Klantenservice Offerte Over ons

Inklemhor

Onze inklemhorren zijn bij uitstek geschikt voor draaikiep ramen. De horren zijn eenvoudig in de raamopening te klemmen zodat er niet hoeft te worden geschroefd of geboort. Het raam kan met de aanwezige hor moeiteloos geopend en gesloten worden. De inklem hor is geschikt voor draaikiep ramen in hout, kunststof en aluminium.

Dankzij het slimme trekflapje is de hor in een handomdraai uit te nemen. De vele kleuren waarin deze hor standaard leverbaar is, maakt dat de hor ook een esthetisch verantwoorde keuze is.

Kleurmogelijkheden inklemhor

Onze inklemhor is standaard leverbaar in 8 ralkleuren: Crème wit (RAL 9001), Wit (RAL 9010), Verkeerswit (RAL 9016), Staalblauw (RAL 5011), Donkergroen (RAL 6009), Antraciet (RAL 7016), Donkerbruin (RAL 8019) en Zilvergrijs (RAL 9006). Als geen van de bovenstaande kleuren voor u geschikt is kunnen wij de inklemhor tegen meerprijs in iedere gewenste ralkleur uitvoeren.

Meer inspiratie en advies in onze showrooms

Zon en Scherm is al sinds 2006 de specialist in zonwering, raamdecoratie en buitenleven. Bezoek onze showrooms voor meer inspiratie en deskundig advies. Bel 085 - 485 83 50 voor meer informatie of stel uw vraag direct via het hieronder getoonde reactieformulier.

Offerte aanvragen

Specificaties

  • Inklemhorren
  • Geschikt voor draaikiepraam
  • Eenvoudig in gebruik
  • 8 standaard systeemkleuren
Nu vanaf 91,-

Bereken uw prijs in de webshop

Stel uw vraag aan Zon en Scherm

Aanhef *
Voorkeur serviceDirect contact

Inspiratie, advies op maat & altijd de scherpste prijs in zonwering & raamdecoratie!

Klantenservice Offerte aanvragen

De grootste in zonwering en raamdecoratie!
Klantenservice Contact