Klantenservice Offerte Over ons

Raamrolhor Super

De elegante raamhorren met RVS stift gaasopsluiting

De raamrolhor Super is een elegante rolhor met RVS stift gaasopsluiting. Deze hor is ideaal voor ramen waar veel windbelasting is, zoals grotere of schuin geplaatste (dak)ramen. De onzichtbare RVS stift in de geleiders zorgt ervoor dat het gaas altijd netjes in de geleiders gespannen blijft, waardoor uitwaaien van het gaas niet mogelijk is.

De raamrolhor Super is eenvoudig te bedienen en is uitgevoerd met een schuifvergrendeling. Wij kunnen de raamrolhor Super tussen het kozijn plaatsen (in de dag) of op het kozijn plaatsten (op de dag). 'In de dag' montage gebeurt met speciale 'in de dag' geleiders. Aan de bedieningslijst zit een borstel om zelfs de kleinste kieren af te sluiten.

De aluminium cassette is volledig gesloten, het glasvezel gaas zit middels een speciaal doek gezoomd om een RVS staf. Hierdoor blijft het gaas altijd in de geleiders en hebben insecten geen mogelijkheden om binnen te komen. De montage is snel en eenvoudig.

Kleurmogelijkheden raamrolhor Super

Onze rolhor Super is standaard leverbaar in 5 ralkleuren: Crème wit (RAL 9001), Wit (RAL 9010), Zilvergrijs (RAL 9006), Antraciet (RAL 7016) en Donkerbruin (RAL 8019). Als geen van de bovenstaande kleuren voor u geschikt is kunnen wij de raamrolhor Super tegen meerprijs in iedere gewenste ralkleur uitvoeren.

Meer inspiratie en advies in onze showrooms

Zon en Scherm is al sinds 2006 de specialist in zonwering, raamdecoratie en buitenleven. Bezoek onze showrooms voor meer inspiratie en deskundig advies. Bel 085 - 485 83 50 voor meer informatie of stel uw vraag direct via het hieronder getoonde reactieformulier.

Offerte aanvragen

Specificaties

  • Kwaliteits rolhor
  • Geschikt voor grote ramen
  • Geschikt voor schuine (dak)ramen
  • In- en op de dag te monteren
  • Gemakkelijk in gebruik
  • 5 standaard systeemkleuren

Bereken uw prijs in de webshop

Stel uw vraag aan Zon en Scherm

Aanhef *
Voorkeur serviceDirect contact

Inspiratie, advies op maat & altijd de scherpste prijs in zonwering & raamdecoratie!

Klantenservice Offerte aanvragen

De grootste in zonwering en raamdecoratie!
Klantenservice Contact