Klantenservice Offerte Over ons

Raamrolhor Basic

De flexibele rolhor met een lange levensduur

Gemak, gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid zijn de sleutelwoorden van deze hor. De treklijst van de raamrolhor Basic kan uit het midden worden bediend zonder dat deze schuin trekt. Dit is erg praktisch voor kinderen zo kunnen ook zij de raamrolhor Basic gemakkelijk bedienen.

Mocht er onverhoopt tegen het gaas worden gelopen, dan is openen en sluiten van de raamrolhor Basic vaak voldoende om het gaas weer in de geleider te krijgen. Wanneer de raamrolhor Basic niet wordt gebruikt, zit het gaas netjes opgeborgen in de compacte cassette van slechts 38 mm. Zo valt de raamrol Basic nauwelijks op in uw interieur.

Onze raamrolhor Basic is zowel geschikt voor montage op de dag (op het kozijn) als voor montage in de dag (tussen het kozijn). De raamrolhor Basic wordt geleverd met een magneetsluiting.

Kleurmogelijkheden raamrolhor Basic

Onze raamrolhor Basic is standaard leverbaar in 5 ralkleuren: Crème wit (RAL 9001), Wit (RAL 9010), Zilvergrijs (RAL 9006), Antraciet (RAL 7016) en Donkerbruin (RAL 8019). Als geen van de bovenstaande kleuren voor u geschikt is kunnen wij de raamrolhor basic tegen meerprijs in iedere gewenste ralkleur uitvoeren.

Meer inspiratie en advies in onze showrooms

Zon en Scherm is al sinds 2006 de specialist in zonwering, raamdecoratie en buitenleven. Bezoek onze showrooms voor meer inspiratie en deskundig advies. Bel 085 - 485 83 50 voor meer informatie of stel uw vraag direct via het hieronder getoonde reactieformulier.

Offerte aanvragen

Specificaties

  • Kwaliteits rolhor
  • Magneetsluiting
  • In- en op de dag te monteren
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Cassette van 38 mm
  • 5 standaard systeemkleuren

Bereken uw prijs in de webshop

Stel uw vraag aan Zon en Scherm

Aanhef *
Voorkeur serviceDirect contact

Inspiratie, advies op maat & altijd de scherpste prijs in zonwering & raamdecoratie!

Klantenservice Offerte aanvragen

De grootste in zonwering en raamdecoratie!
Klantenservice Contact