Klantenservice Offerte Over ons

Vaste hordeur

De vertrouwde hordeur die staat als een huis

Dankzij het brede profiel en de inwendige verbindingen is deze hordeur zeer stevig en solide geconstrueerd. Elke hordeur is volkomen haaks. Daardoor zijn de bekende problemen met klemmen en over de grond slepen van de hordeur verleden tijd.

Indien gewenst kunnen we naast de standaard aluminium schopplaat, een duwplaat monteren. Deze plaat kan zowel in het midden, links of rechts als duwplaat fungeren. De vaste hordeur is verkrijgbaar in verschillende modellen, desgewenst met schopplaat. Het 47 mm brede profiel straalt extra degelijkheid uit. Ook als pendeldeur, ofwel saloondeur, is de vaste hordeur ideaal te gebruiken. Voordeel van een dergelijke toepassing is de mogelijkheid om ‘in en uit’ te lopen.

Kleurmogelijkheden vaste hordeur

Onze vaste hordeur is standaard leverbaar in 4 ralkleuren: blank aluminium, ivoor, antraciet (structuurlak) of zwart (structuurlak). Als geen van de bovenstaande kleuren voor u geschikt is kunnen wij de vaste hordeur tegen meerprijs in iedere gewenste ralkleur uitvoeren.

Meer inspiratie en advies in onze showrooms

Zon en Scherm is al sinds 2006 de specialist in zonwering, raamdecoratie en buitenleven. Bezoek onze showrooms voor meer inspiratie en deskundig advies. Bel 085 - 485 83 50 voor meer informatie of stel uw vraag direct via het hieronder getoonde reactieformulier.

Offerte aanvragen

Specificaties

  • Solide
  • Betrouwbaar
  • Duurzaam
  • 4 standaard systeemkleuren

Bereken uw prijs in de webshop

Stel uw vraag aan Zon en Scherm

Aanhef *
Voorkeur serviceDirect contact

Inspiratie, advies op maat & altijd de scherpste prijs in zonwering & raamdecoratie!

Klantenservice Offerte aanvragen

De grootste in zonwering en raamdecoratie!
Klantenservice Contact