Klantenservice Offerte Over ons

Voorzethor

Uw huis ventileren met een voorzethor

Een strak vormgegeven en soepel lopend raamhor, met het bekende gevouwen gaas van de plisséhordeur zorgt voor een muggenvrije nachtrust. Ventileren zonder vervelende insecten is nu mogelijk in stijl. Samen met de plisséhordeur zorgt de voorzethor voor eenheid in uw huis en een uniforme uitstraling naar buiten.

Het gevouwen gaas sluit de opening keurig af en blijft netjes op zijn plaats. Er is geen veer nodig, zodat de voorzethor bijna geruisloos en met weinig kracht bediend kan worden. Omdat het gaas zwart is en daardoor niet reflecteert, wordt het uitzicht slechts minimaal gehinderd. In verstek gezaagde aluminium profielen zorgen voor een luxe uitstraling.

De voorzethor kan van links naar rechts en van rechts naar links bediend worden en is geschikt voor op de dag montage. Bediening van boven naar beneden is niet aan te raden i.v.m. vervuiling en uitzakken van het gaas. Het frame is eenvoudig van de montageclips te verwijderen, de hor is dus uitneembaar voor schoonmaakklusjes.

Kleurmogelijkheden voorzethor

Onze voorzethor is standaard leverbaar in 5 ralkleuren: Crème wit (RAL 9001), Wit (RAL 9010), Zilvergrijs (RAL 9006), Antraciet (RAL 7016) en Donkerbruin (RAL 8019). Als geen van de bovenstaande kleuren voor u geschikt is kunnen wij de voorzethor tegen meerprijs in iedere gewenste ralkleur uitvoeren.

Meer inspiratie en advies in onze showrooms

Zon en Scherm is al sinds 2006 de specialist in zonwering, raamdecoratie en buitenleven. Bezoek onze showrooms voor meer inspiratie en deskundig advies. Bel 085 - 485 83 50 voor meer informatie of stel uw vraag direct via het hieronder getoonde reactieformulier.

Offerte aanvragen

Specificaties

  • Voorzethorren
  • Strakke vormgeving
  • Luxe uitstraling
  • Op de dag montage
  • Eenvoudig uitneembaar
  • 5 standaard systeemkleuren

Bereken uw prijs in de webshop

Stel uw vraag aan Zon en Scherm

Aanhef *
Voorkeur serviceDirect contact

Inspiratie, advies op maat & altijd de scherpste prijs in zonwering & raamdecoratie!

Klantenservice Offerte aanvragen

De grootste in zonwering en raamdecoratie!
Klantenservice Contact