Klantenservice Offerte Over ons

Laat uw zonnescherm grondig schoonmaken

Voorkom dat uw zonnescherm kapot gaat en verleng de levensduur!

Voor het goed functioneren van uw zonnescherm of andere zonwering producten is onderhoud van groot belang. Natuurlijk kunt u zelf al een hoop doen om uw zonnescherm scharnieren en zonweringdoek schoon te maken. Maar voor een grondige onderhoudsbeurt is het aan te raden een beroep te doen op een ervaren zonweringsmonteur.

Laat uw zonnescherm onderhouden én reinigen door Zon en Scherm

Wanneer u uw zonnescherm zelf al regelmatig schoonmaakt is het aan te raden om minimaal eenmaal per drie jaar uw zonnescherm grondig te laten reinigen en te laten controleren op de belangrijkste scharnier- en bouwconstructiepunten. Voor de wat minder fanatieke zonwering reiniger is het aan te bevelen om het zonnescherm eenmaal per jaar of eenmaal per twee jaar te laten onderhouden. E.e.a. is afhankelijk van de breedte en uitval (hoe zwaarder, des te belangrijker wordt onderhoud van uw zonnescherm).

Wat wij voor u regelen tijdens de onderhoudsbeurt:

  • Zonweringdoek nalopen en zo goed mogelijk reinigen
  • Reinigen van de cassette incl. in de wax zetten
  • Elektromotor afstellen en evt. zon-wind-automaat controleren
  • Smeren van scharnierpunten
  • Onderdelen nalopen en volledig stellen
  • Uitval stellen en controle op alle bevestigingspunten

Sluit een voordelige onderhoudsovereenkomst af

Het voordeel van het afsluiten van een onderhoudscontract bij Zon en Scherm is dat u zelf kunt bepalen in welke frequentie onze zonweringsmonteur bij u langskomt. Natuurlijk is het ook mogelijk om eenmalig uw zonnescherm te laten onderhouden. Wanneer u meerdere zonneschermen en/of andere zonwering producten heeft dan maken we graag een offerte op maat. Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw en exclusief voorrijkosten  De voorrijkosten zijn € 50,-. Onze monteurs hebben altijd een pinautomaat bij zich. U betaalt dus pas als we bij u zijn geweest. Vraag via het formulier hieronder uw onderhoudsbeurt aan of bel direct 085 - 485 83 50.

Regel direct uw onderhoudsbeurt bij Zon en Scherm

Aanhef *
Onderhoudsbeurt


Direct contact

Inspiratie, advies op maat & altijd de scherpste prijs in zonwering & raamdecoratie!

Klantenservice Offerte aanvragen

De grootste in zonwering en raamdecoratie!
Klantenservice Contact