Klantenservice Offerte Over ons

Pergola zonwering Stobag Pergolino

Terrasscherm voor optimale bescherming tegen zon en regen

Of u nu een kleine of een grote oppervlakte eenvoudig van schaduw wilt voorzien, de pergola zonwering van Stobag biedt uitkomst! Met de Stobag Pergolino kunt u met de elektrische bediening in een handomdraai schaduw creëren en dankzij het waterbestendig doek kan deze ook probleemloos bij regen worden gebruikt. Met de Stobag Pergolino zonwering kunt u heerlijk genieten van het buitenleven en geniet u van optimale bescherming tegen zon en regen.

Voor particulier & zakelijk gebruik

Met de pergola zonwering Stobag Pergolino is het altijd comfortabel vertoeven op het terras. Niet alleen voor het terras bij u thuis maar ook voor horecagelegenheden is het een absolute aanrader. Bij mooi weer kunnen uw gasten heerlijk in de schaduw of in de zon zitten en bij regen zitten zij altijd comfortabel en droog.

Een solide terrasscherm

Dankzij het steunprofiel onder de geleidingsrails is er altijd een hoge standvastigheid, ook bij belasting door weer en wind. En met het geïntegreerde gasveermechanisme wordt in elke uitgeschoven positie een constante doekspanning gerealiseerd.

Diverse breedtes & uitval

De Stobag Pergolino is leverbaar in een breedte van 2 tot 7 meter breed in combinatie met een uitval van 2 tot 6 meter lang. Zo is er een oplossing voor iedere situatie.

Meer inspiratie en advies in onze showrooms

Zon en Scherm is al sinds 2006 de specialist in zonwering, raamdecoratie en buitenleven. Bezoek onze showrooms voor meer inspiratie en deskundig advies. Bel 085 - 485 83 50 voor meer informatie of stel uw vraag direct via het hieronder getoonde reactieformulier.

Offerte aanvragen

Specificaties

  • Pergola zonwering
  • Bescherming tegen zon en regen
  • Voor privé en zakelijk gebruik
  • Van 2 tot 7 meter breed
  • Uitval tot 6 meter lang
  • Ruime doekkeuze
  • Elektrisch bediend
  • 5 Jaar Garantie
Prijs op aanvraag

Stel uw vraag aan Zon en Scherm

Aanhef *
Voorkeur serviceDirect contact

Inspiratie, advies op maat & altijd de scherpste prijs in zonwering & raamdecoratie!

Klantenservice Offerte aanvragen

De grootste in zonwering en raamdecoratie!
Klantenservice Contact