Klantenservice Offerte Over ons

Houten Jaloezieën

De collectie houten jaloezieën is afgestemd op de laatste interieur trends. De collectie houten en leren jaloezieën is verkrijgbaar in meer dan 100 kleuren. Van houtstructuur tot mat gelakte finish, van antieke finish tot hoogglans kwaliteit.

Uitvoering van houten jaloezieën

De houten jaloezieën zijn leverbaar in 5 verschillende lamelbreedtes. Namelijk 25 mm, 35 mm, 50 mm, 70 mm en 75 mm breed. De 75 mm ovale lamel heeft een echte shutterlook maar de eigenschappen van een jaloezie.

Bediening van houten jaloezieën

De houten jaloezieën worden uitgevoerd met bedieningskoorden. De jaloezieën van hout kunnen ook met elektrische bediening worden uitgevoerd.

Accessoires

De houten jaloezieën worden standaard geleverd met ladderkoorden. Optioneel zijn de houten jaloezieën leverbaar met verschillende kleuren ladderband. Deze ladderbanden zijn leverbaar in 2 verschillende breedtes namelijk in 25 mm en 38 mm breed. De ladderband kunnen wij ook in een contrasterende kleur leveren zodat de jaloezieën perfect aansluiten op uw interieur.

Systemen

De houten jaloezieën worden geleverd met een bovenprofiel dat afgewerkt wordt door een houten sierkoof. Optioneel zijn de houten jaloezieën leverbaar met een retro systeem. Dit authentieke mechaniek, dat verbonden wordt door twee houten bovenprofielen is leverbaar in de kleur bronze of aluminium.

Toepassing

Houten en lederen jaloezieën geven uw interieur een warme en luxe uitstraling. Het is toepasbaar voor rechte ramen in moderne en klassieke interieurs. Voor badkamers adviseren wij pvc shutters of aluminium jaloezieën.

Meer inspiratie en advies in onze showrooms

Zon en Scherm is al sinds 2006 de specialist in zonwering, raamdecoratie en buitenleven. Bezoek onze showrooms voor meer inspiratie en deskundig advies. Bel 085 - 485 83 50 voor meer informatie of stel uw vraag direct via het hieronder getoonde reactieformulier.

Offerte aanvragen

Specificaties

  • Houten en lederen jaloezieën
  • Geschikt voor rechte ramen
  • Keuze uit meer dan 100 kleuren
  • Lamellen in diverse breedtes
  • Hand / elektrisch bediend
Nu vanaf 209,-

Bereken uw prijs in de webshop

Stel uw vraag aan Zon en Scherm

Aanhef *
Voorkeur serviceDirect contact

Inspiratie, advies op maat & altijd de scherpste prijs in zonwering & raamdecoratie!

Klantenservice Offerte aanvragen

De grootste in zonwering en raamdecoratie!
Klantenservice Contact