Klantenservice Offerte Over ons

Jaloezieën

Onze collectie aluminium jaloezieën is samengesteld uit diverse collecties van verschillende fabrikanten (Verano, Zonnelux, HR design en Bece®). De collectie aluminium jaloezieën omvat een breed scala aan kleuren en diverse lamel breedtes. De 70 mm lamelbreedte geeft een erg robuuste uitstraling en creëert het shutter effect.

Uitvoering

Er zijn naast de standaard uitvoering, verschillende modellen leverbaar zoals retro, duolux, privacy en trapezium modellen. De jaloezieën zijn leverbaar in 16 mm, 25 mm, 35 mm, 50 mm en 70 mm. Optioneel kunnen de 50 mm en 70 mm jaloezieën worden uitgevoerd met meer dan 30 kleuren ladderband. Ook dit ladderband is in verschillende breedtes te krijgen, namelijk in 25 mm en 38 mm breed.

Bediening van de jaloezieën

De jaloezieën worden uitgevoerd met bedieningskoord en/of tuimelstang. De jaloezieën kunnen ook met mono of elektrische bediening worden uitgevoerd.

Systemen

Naast de standaard boven en onderlijst, kunnen de 50 mm en 70 mm brede jaloezieën uitgevoerd worden met een houten onderlijst in combinatie met een houten sierkoof of retro systeem.

Toepassing

Horizontale jaloezieën kunnen naast normale raamsituaties worden toegepast voor trapezium, ronde en dakraamsituaties. Ook zijn er mogelijkheden voor badkamers.

Meer inspiratie en advies in onze showrooms

Zon en Scherm is al sinds 2006 de specialist in zonwering, raamdecoratie en buitenleven. Bezoek onze showrooms voor meer inspiratie en deskundig advies. Bel 085 - 485 83 50 voor meer informatie of stel uw vraag direct via het hieronder getoonde reactieformulier.

Offerte aanvragen

Specificaties

 • Horizontale jaloezieën
 • Geschikt voor normale ramen
 • Geschikt voor trapezium ramen
 • Geschikt voor ronde ramen
 • Geschikt voor dakramen
 • Diverse modellen en kleuren
 • 16 mm, 25 mm, 35 mm, 50 mm 
  of 70 mm brede lamellen
 • 50 mm en 70 mm brede lamellen optioneel met ladderband
 • Hand / elektrisch bediend
Nu vanaf 81,-

Bereken uw prijs in de webshop

Stel uw vraag aan Zon en Scherm

Aanhef *
Voorkeur serviceDirect contact

Inspiratie, advies op maat & altijd de scherpste prijs in zonwering & raamdecoratie!

Klantenservice Offerte aanvragen

De grootste in zonwering en raamdecoratie!
Klantenservice Contact