Klantenservice Offerte Over ons

Sunscreen Verano Ritzscreen V599

Verano Ritzscreen V599 is echt het allerbeste sunscreen dat u kunt vinden. Gemaakt voor alle soorten ramen, bestendig tegen alle weersinvloeden en een sunscreen dat strak voor uw raam blijft hangen, ook als het hard waait! En speciaal voor grote ramen is Verano Ritzscreen V599 XL ontworpen. Met een iets hogere cassette kan ook hier het screendoek uit één stuk worden vervaardigd.

Geen raam is te hoog!

De strakvormgegeven cassette kan worden uitgevoerd in een half ronde of vierkante uitvoering. Met een maximale breedte maat van 6000mm voor de V599 XL kan vrijwel ieder raam worden voorzien met deze kwaliteit sunscreens. En met haar hoogte tot maar liefst 6000mm is letterlijk geen raam te hoog.

Onderhoudsvrij aluminium frame

Het frame van Ritzscreen V599 wordt vervaardigd uit onderhoudsvrij aluminium en kan worden uitgevoerd in iedere gewenste RAL-kleur. De windvaste rits-geleiders zijn geschikt voor montage ‘in de dag’ of ‘op de dag’.

Standaard is Ritzscreen V599 leverbaar in de volgende kleuren:

  • Ivoor
  • Technisch zilver
  • Wit
    *Elke gewenste RAL-kleur tegen meerprijs.

Screendoek van de sterkste vezels, u bepaald de kleur

Ook voor het doek van de Ritzscreen V599 is gekozen voor de sterkste vezels. Zo wordt het screendoek vervaardigd uit een polyester- of glasvezel met de unieke eigenschap dat het zicht naar buiten toe behouden blijft. Natuurlijk bepaald u zelf de kleur.

Standaard geleverd met elektrische bediening

Stijl en gemak komt samen doordat Verano Ritzscreen V599 altijd met elektrische bediening wordt uitgevoerd. Standaard d.m.v. een Somfy buismotor met schakelaar. Optioneel kunt u kiezen voor elektrische bediening met afstandsbediening, zon-wind-automaat of via de Somfy home motion app op uw smartphone.

Meer inspiratie en advies in onze showrooms

Zon en Scherm is al sinds 2006 de specialist in zonwering, raamdecoratie en buitenleven. Bezoek onze showrooms voor meer inspiratie en deskundig advies. Bel 085 - 485 83 50 voor meer informatie of stel uw vraag direct via het hieronder getoonde reactieformulier.

Offerte aanvragen

Specificaties

Cassette
schuin of recht
Max. Breedte
600 cm
Max. Hoogte
600 cm
Systeemkleuren
ivoor, technisch zilver, wit*
Screendoek
keuze uit ruim 60 doeken
Bediening
elektrisch
Opties
obstakeldetectie, Somfy Connexoon, tijdsklok, windautomaat, zonnecel
Garantie
5 jaar fabrieksgarantie
Levertijd
3 á 4 weken

Vanaf 489,-incl. BTW

Stel uw vraag aan Zon en Scherm

Aanhef *
Voorkeur serviceDirect contact

Inspiratie, advies op maat & altijd de scherpste prijs in zonwering & raamdecoratie!

Klantenservice Offerte aanvragen

De grootste in zonwering en raamdecoratie!
Klantenservice Contact