Klantenservice Offerte Over ons

Lamellen schutting Verano Martinique V750

Een aluminium schutting met lamellen kent vele voordelen

Door zijn mooie strakke uiterlijk en vele gunstige eigenschappen wordt aluminium meer en meer in de tuin toegepast. Daarom introduceert Verano nu onderhoudsvrije en duurzame aluminium tuinschermen: schuttingen, poorten en balustrades voor decennialang optimaal tuingenot. Uniek zijn de kantelbare lamellen, waarmee u kunt spelen met licht, wind en zicht.

Eindeloze mogelijkheden

Aluminium schuttingen hebben een mooi strak uiterlijk, zijn zeer sterk en solide, licht in gewicht en hebben een lange levensduur. De aluminium planken combineren mooi met materialen zoals bijvoorbeeld glas, houtdecoratie en aluminium planken in een andere kleur. Verano biedt u dan ook eindeloze variatiemogelijkheden om het tuinscherm samen te stellen dat voldoet aan uw smaak en wensen.

Aluminium poorten en balustrades

Naast aluminium schuttingen zijn ook aluminium poorten en balustrades verkrijgbaar. Uniek zijn de kantelbare lamellen. Deze zijn ideaal als u het ene moment meer waarde hecht aan uw privacy en het andere moment van het uitzicht wilt genieten.

Eigenschappen van de Verano schutting

De aluminium schuttingen, poorten en balustrades zijn standaard voorzien van een standaard antraciet structuurlak die krasvast is. Door de fijne structuur is het aluminium waterafstotend en daardoor hecht zich minder vuil op het oppervlak. De tuinschermen zijn in drie hoogten verkrijgbaar. De verdeling in de breedte is maatwerk.

Vullingen tussen de planken van de schutting

Tussen de boven- en onderplanken van donkergrijze structuurlak zijn de volgende vullingen mogelijk: helder glas (44.2 gelaagd), mat glas (44.2 gelaagd), volkern of geperforeerde plaat.

Meer inspiratie en advies in onze showrooms

Zon en Scherm is al sinds 2006 de specialist in zonwering, raamdecoratie en buitenleven. Bezoek onze showrooms voor meer inspiratie en deskundig advies. Bel 085 - 485 83 50 voor meer informatie of stel uw vraag direct via het hieronder getoonde reactieformulier.

Offerte aanvragen

Specificaties

  • Aluminium schuttingen
  • Onderhoudsvrij
  • Licht in gewicht
  • Lange levensduur
  • Krasvaste lak
  • Diverse vullingen

Stel uw vraag aan Zon en Scherm

Aanhef *
Voorkeur serviceDirect contact

Inspiratie, advies op maat & altijd de scherpste prijs in zonwering & raamdecoratie!

Klantenservice Offerte aanvragen

De grootste in zonwering en raamdecoratie!
Klantenservice Contact