Klantenservice Offerte Over ons

Elektrisch zonnescherm met Somfy Connexoon

Eén app op je smartphone of tablet.

Zon en Scherm heeft de primeur met de aankondiging van Somfy Connexoon. Somfy Connexoon is dé app voor het centraal bedienen van je elektrische zonnescherm met je smartphone of tablet. En Somfy Connexoon kan meer! Want als toevoeging op je elektrische zonnescherm kan je deze ook voorzien van lichtregelaar, temperatuur sensor en zon- en windautomaat.

  • Eenvoudig: Bedien uw zonwering zoals u wilt met uw mobiele telefoon, waar u ook bent
  • Slim: Maak uw zonwering intelligent met sensoren zodat deze zelf kan reageren op licht en temperatuur situatie.
  • Controleer uw huis: Ga met een gerust gevoel van huis! Met één druk op de knop controleert u of de zonwering nog uit staat, en kunt u deze eenvoudig dicht doen.

Bereken je prijs in onze webshop

Ook geschikt voor elektrische rolluiken en garagedeuren

Eén app voor het eenvoudig bedienen van al je binnen- en buiten zonwering. Ook dat is Somfy Connexoon. Rolluiken, garagedeuren, hekken en verlichting. Handig is ook de tijdsregelaar op verlichting en rolluiken en de automatische herkenningssensor die de garagedeur of hek automatisch opent als je aan komt rijden. Je regelt het allemaal, waar je ook bent. Met één app: Somfy Connexoon.

Meer weten over slimme zonwering?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een elektrisch zonnescherm, rolluiken en garagedeuren met Somfy Connexoon? Stap gerust binnen in een van onze inspiratievolle showrooms, stel je vraag via het getoonde reactieformulier of bel direct 085 - 485 83 50.

Nu verkrijgbaar bij Zon en Scherm

€ 169,- incl. btw

Stel uw vraag aan Zon en Scherm

Aanhef *
Voorkeur serviceDirect contact

Inspiratie, advies op maat & altijd de scherpste prijs in zonwering & raamdecoratie!

Klantenservice Offerte aanvragen

De grootste in zonwering en raamdecoratie!
Klantenservice Contact