Klantenservice Offerte Over ons

Spaanse terrasoverkapping Soleado

Terrasoverkapping met zonweringdoek

Spaanse terrasoverkapping Soleado wordt aan één zijde aan de muur bevestigd en aan de andere zijde aan een portaal dat bestaat uit minimaal twee staanders en een ligger. De terrasoverkapping is tot 5 meter breed uit te voeren met twee staanders en tot 5,9 meter breed met drie staanders.

Hoogte van de overkapping

De standaard hoogte van deze overkapping is 2,5 meter (een afwijkende hoogte is mogelijk in overleg) en de buisprofielen zijn van gepoedercoat aluminium.

Zonweringdoek

De Spaanse terrasoverkapping Soleado kan worden geleverd met een zonweringdoek met een uitval tot 5.9 meter. Uiteraard is het mogelijk om in de toekomst het systeem te voorzien van een nieuw doek.

Ook is het mogelijk om de terrasoverkapping te voorzien van een acryl zonweringdoek of PVC doek (geheel waterdicht) wat in vele kleuren verkrijgbaar is. Beide doeken zijn van een hoogwaardige kwaliteit en het is tevens mogelijk om beide doeken toe te passen op één systeem. Er wordt dan aan de onderzijde zonweringdoek geplaatst en bovenop wordt PVC doek geplaatst zodat het 100% waterdicht is en toch de uitstraling heeft van het originele zonweringdoek.

Meer inspiratie en advies in onze showrooms

Zon en Scherm is al sinds 2006 de specialist in zonwering, raamdecoratie en buitenleven. Bezoek onze showrooms voor meer inspiratie en deskundig advies. Bel 085 - 485 83 50 voor meer informatie of stel uw vraag direct via het hieronder getoonde reactieformulier.

Offerte aanvragen

Specificaties

  • Terrasoverkapping met doek
  • Tot 5 meter breed op 2 poten
  • Tot 5,9 meter breed op 3 poten
  • Uitval tot 5,9 meter
  • Aluminium constructie
  • 5 Jaar Garantie
Prijs op aanvraag

Stel uw vraag aan Zon en Scherm

Aanhef *
Voorkeur serviceDirect contact

Inspiratie, advies op maat & altijd de scherpste prijs in zonwering & raamdecoratie!

Klantenservice Offerte aanvragen

De grootste in zonwering en raamdecoratie!
Klantenservice Contact