Klantenservice Offerte Over ons

Terrasoverkapping Verano Iseo V905

Strak, elegant, doeltreffend en goedkoop! Dat is de terrasoverkapping Verano Iseo V905. Is het nog net geen zomer of is het net iets te fris buiten? Met een terrasoverkapping van Zon en Scherm kunt u toch optimaal genieten van uw terras en tuin.

Polycarbonaat beglazing

De terrasoverkapping Verano Iseo V905 wordt standaard geleverd met 16 mm dikke polycarbonaat beglazing, helder of opaal kleurig. Polycarbonaat is een thermoplastisch kunststof met ongeëvenaarde eigenschappen als het gaat om slagvastheid, brandgedrag en temperatuurbestendigheid. Tegen een geringe meerprijs kunnen wij de terrasoverkapping Verano Iseo V905 leveren met zonwerende polycarbonaat platen.

Kleuren terrasoverkapping Verano Iseo V905

De Verano Iseo V905 terrasoverkapping wordt standaard uitgevoerd in Antraciet, Crèmewit of Wit. Tegen een meerprijs kan de terrasoverkapping uitgevoerd worden in een andere ralkleur naar keuze.

Meer comfort

De terrasoverkapping Verano Iseo V905 wordt standaard uitgevoerd met een geïntegreerde hemelwaterafvoer in één van de staanders. Optioneel kan de Verano Iseo V905 terrasoverkapping worden uitgevoerd met sfeervolle verlichting (halogeen of led verlichting), glaswanden of zonwering.

Meer inspiratie en advies in onze showrooms

Zon en Scherm is al sinds 2006 de specialist in zonwering, raamdecoratie en buitenleven. Bezoek onze showrooms voor meer inspiratie en deskundig advies. Bel 085 - 485 83 50 voor meer informatie of stel uw vraag direct via het hieronder getoonde reactieformulier.

Offerte aanvragen

Specificaties

  • Polycarbonaat overkapping
  • 16 mm polycarbonaat platen
  • Tot 4 meter op 2 poten
  • 3 standaard kleuren
  • 3 soorten policarbonaat
  • Aluminium constructie
  • 5 Jaar Garantie
Nu vanaf 1.102,-

Bereken uw prijs in de webshop

Stel uw vraag aan Zon en Scherm

Aanhef *
Voorkeur serviceDirect contact

Inspiratie, advies op maat & altijd de scherpste prijs in zonwering & raamdecoratie!

Klantenservice Offerte aanvragen

De grootste in zonwering en raamdecoratie!
Klantenservice Contact