Klantenservice Offerte Over ons

Terrasoverkapping Verano Como V916

In de stijl en kleur die u wenst

De luxe terrasoverkapping Verano V916 Como heeft een moderne uitstraling en is bedoeld om tegen een gevel te monteren. Voor de dakbedekking heeft u keuze uit onder andere helder of opaal polycarbonaat of glas. De staanders en het frame kunnen worden uitgevoerd in wit (RAL 9010), ivoor (RAL 9001) of antraciet (VS716). 

Uitval van 5,5 meter

U kunt deze unieke terrasoverkapping geheel op maat laten maken met een uitval van 5,5 meter, een maximale breedte tot 5 meter en zijn door aan elkaar te koppelen ongelimiteerd te verbreden. Voor de goot heeft u keuze uit rond of vierkant. Bovendien is voor meer beschutting een vaste overstek van 50 centimeter mogelijk. 

Uitbreidingsmogelijkheden

Voor nog meer comfort kunt u overkapping Verano Como uitbreiden met zij- en voorafsluitingen door middel van glaswanden of ritzscreens. Daarbij is het tevens mogelijk stijlvolle led-verlichting binnen de overkapping te integreren.

Meer inspiratie en advies in onze showrooms

Zon en Scherm is al sinds 2006 de specialist in zonwering, raamdecoratie en buitenleven. Bezoek onze showrooms voor meer inspiratie en deskundig advies. Bel 085 - 485 83 50 voor meer informatie of stel uw vraag direct via het hieronder getoonde reactieformulier.

Offerte aanvragen

Specificaties

  • Montage tegen gevel
  • Dakvulling 44.2 of 55.2 glas of polycarbonaat 
  • Minimale breedte: 3 meter
  • Maximale breedte: 5 meter, middels koppelingen ongelimiteerd te verbreden
  • Uitval: 5,5 meter
  • 5 Jaar Garantie
Prijs op aanvraag

Stel uw vraag aan Zon en Scherm

Aanhef *
Voorkeur serviceDirect contact

Inspiratie, advies op maat & altijd de scherpste prijs in zonwering & raamdecoratie!

Klantenservice Offerte aanvragen

De grootste in zonwering en raamdecoratie!
Klantenservice Contact