Klantenservice Offerte Over ons

Terrasoverkapping Verano Lugano V950

Waterdichte overkapping met pvc-doek, elektrisch bedienbaar

Terrasoverkapping Verano V950 Lugano is de allernieuwste terrasoverkapping en als eerste van Nederland in de showrooms van Zon en Scherm te bewonderen. Verano Lugano is een waterdichte overkapping met pvc-doek wat volledig elektrisch naar binnen en buiten kan worden geschoven.

Ideaal voor stijlvolle (grotere) terrassen en horeca

Door de innovatieve staanders en het aluminium frame is terrasoverkapping Lugano ideaal voor de grotere terrassen met een maximale afmeting van 7 meter breed en 7 meter diep. Dit maakt Verano Lugano ook ideaal voor plaatsing op stijlvolle horecaterrassen of strandpaviljoens.

In de stijl en kleur die u wenst

Terrasoverkapping Verano Lugano V950 is standaard elektrisch bedienbaar en wordt standaard uitgevoerd in Antraciet (structuurlak). Tegen een meerprijs kan de terrasoverkapping uitgevoerd worden in een andere ralkleur naar keuze. Voor de doekkleuren heeft u de keuze uit de volledige doekkleurencollectie zodat u zelf uit 1001 verschillende kleurcombinaties kunt kiezen.

Uitbreidingsmogelijkheden

Voor nog meer comfort kunt u overkapping Verano Lugano uitbreiden met zij- en voorafsluitingen door middel van glaswanden of ritsscreens. Daarbij is het tevens mogelijk de overkapping te integreren met stijlvolle led-verlichting.

Meer inspiratie en advies in onze showrooms

Zon en Scherm is al sinds 2006 de specialist in zonwering, raamdecoratie en buitenleven. Bezoek onze showrooms voor meer inspiratie en deskundig advies. Bel 085 - 485 83 50 voor meer informatie of stel uw vraag direct via het hieronder getoonde reactieformulier.

Offerte aanvragen

Specificaties

  • Aluminium overkapping
  • Pvc-doek elektrisch bedienbaar
  • Minimale breedte: 1500 mm
  • Maximale breedte: 7000 mm
  • Minimale diepte: 2000 mm
  • Maximale diepte: 7000 mm
  • 5 Jaar Garantie
Prijs op aanvraag

Stel uw vraag aan Zon en Scherm

Aanhef *
Voorkeur serviceDirect contact

Inspiratie, advies op maat & altijd de scherpste prijs in zonwering & raamdecoratie!

Klantenservice Offerte aanvragen

De grootste in zonwering en raamdecoratie!
Klantenservice Contact