Klantenservice Offerte Over ons

Terrasoverkapping Verano Riva V920 met Polycarbonaat

De Verano Riva V920 is een stijlvolle terrasoverkapping waaronder u het gehele jaar kunt genieten van uw tuin en terras. Onder een solide constructie, waarbij maar twee staanders nodig zijn bij een breedte van 6,5 meter. Absoluut uniek!

Polycarbonaat beglazing

De terrasoverkapping Verano Riva V920 wordt uitgevoerd met 16 mm dik polycarbonaat beglazing. Polycarbonaat is een kunststof met ongeëvenaarde slagvastheid, brandgedrag en temperatuurbestendigheid.

Kleur Verano Riva V920

De Verano Riva V920 terrasoverkapping wordt standaard uitgevoerd in de kleuren: Antraciet, Crèmewit of Wit. Tegen een meerprijs kan de overkapping in een andere kleur worden geleverd.

Meer comfort

De terrasoverkapping Verano Riva V920 wordt standaard uitgevoerd met een geïntegreerde hemelwaterafvoer in één van de staanders. Optioneel kan de Verano Riva V920 worden geleverd met sfeervolle verlichting (halogeen of led verlichting), glaswanden of zonwering.

Meer inspiratie en advies

Zon en Scherm is al sinds 2006 de specialist in zonwering, raamdecoratie en buitenleven. Bezoek onze showrooms voor meer inspiratie en deskundig advies. Bel 085 - 485 83 50 voor meer informatie of stel uw vraag direct via het hieronder getoonde reactieformulier.

Offerte aanvragen

Specificaties

  • Polycarbonaat overkapping
  • 16 mm polycarbonaat platen
  • Tot 6,5 meter op 2 poten
  • 3 standaard systeemkleuren
  • 3 soorten polycarbonaat
  • Aluminium constructie
  • 5 Jaar Garantie
Nu vanaf 3.635,-

Bereken uw prijs in de webshop

Stel uw vraag aan Zon en Scherm

Aanhef *
Voorkeur serviceDirect contact

Inspiratie, advies op maat & altijd de scherpste prijs in zonwering & raamdecoratie!

Klantenservice Offerte aanvragen

De grootste in zonwering en raamdecoratie!
Klantenservice Contact