Klantenservice Offerte Over ons

Terrasoverkapping Informatie

Welke terrasoverkappingen zijn er leverbaar?

U heeft bij ons de keuze uit verschillende terrasoverkappingen:

Hoe moet ik mijn terrasoverkapping onderhouden?

Wanneer uw terrasoverkapping bestaat uit een zonweringdoek kunt u deze het beste schoonmaken met een stofzuiger zodat het doek stofvrij wordt. Wij raden het om het doek met vloeibaar schoonmaakmiddel af te nemen tenzij dit echt niet te vermijden is. Het doek kan namelijk aangetast worden bij teveel of regelmatig gebruik van het schoonmaakmiddel. Bij slecht weer zoals regen en harde wind adviseren wij u het doek af te nemen met een stofzuiger en netjes op te bergen zodat het mooi blijft.

Wanneer uw terrasoverkapping bestaat uit glas raden wij u aan om dit regelmatig goed schoon te maken met een vloeibaar schoonmaakmiddel voor glas.

Komt Zon en Scherm mijn terrasoverkapping monteren?

Tegen een meerprijs komen wij graag langs om uw terrasoverkapping netjes en professioneel te monteren. Tot op de millimeter nauwkeurig ingemeten en gemonteerd door heel Nederland en België!

Kan ik mijn terrasoverkapping na het plaatsen nog uitbreiden?

Na het plaatsen van uw terrasoverkapping kunt u het later nog uitbreiden. Dit kunt u doen met bijvoorbeeld een glasvezeldoek, zebradoek, Sa caletta glaswand of Polycarbonaat wanden. U creëert op deze manier een echte tuinkamer.

Kan de terrasoverkapping ook geleverd worden met verlichting?

Optioneel kunt u bij ons halogeenlampen en ledverlichting aanschaffen. Op deze manier creëert u een lichtere terrasoverkapping.

Meer inspiratie en advies in onze showrooms

Zon en Scherm is al sinds 2006 de specialist in zonwering, raamdecoratie en buitenleven. Bezoek onze showrooms voor meer inspiratie en deskundig advies. Bel 085 - 485 83 50 voor meer informatie of stel uw vraag direct via het hieronder getoonde reactieformulier.

Offerte aanvragen

Stel uw vraag aan Zon en Scherm

Aanhef *
Voorkeur serviceDirect contact

Inspiratie, advies op maat & altijd de scherpste prijs in zonwering & raamdecoratie!

Klantenservice Offerte aanvragen

De grootste in zonwering en raamdecoratie!
Klantenservice Contact