Klantenservice Offerte Over ons

Verandazonwering Madeira Pergola

Speciaal voor grote breedtes

De verandazonwering Madeira Pergola uit de Rainbow Collection is een zonweringproduct van Nederlandse makelij. Het is speciaal ontwikkeld voor toepassingen waarbij een grote breedte gecombineerd kan worden met een extra grote uitval. Een uitstekende verhouding tussen betaalbaarheid en prestatie in een functioneel en esthetisch verantwoord kwaliteitsproduct.

Standaard uitvoering

In de standaard uitvoering is de Madeira Pergola verandazonwering verkrijgbaar in RAL 9001. Tegen meerprijs is elke RAL uitvoering mogelijk.

Zonweringdoeken

Het zonweringdoek is 100% acryl geweven en heeft een gewicht van circa 310 gram per vierkante meter. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet- en vuilafstotend en bestand tegen weersinvloeden. In de maatwerk uitvoering heeft u de keuze uit talrijke doekkleuren.

Cassette

De elegant vormgegeven en geheel gesloten cassette wordt door middel van stevige aluminium kombeugels aan de muur bevestigd. Door de uitgekiende constructie van deze kombeugels kan de cassette, en hierdoor dus het hele zonweringsysteem, kantelen en kan men dus de hellingshoek op eenvoudige wijze aanpassen.

Liggers en staanders

De positie van de liggers, en hiermee dus ook die van de staanders, kan men binnen bepaalde grenzen nog zelf aanpassen. Hiermee ontstaat de vrijheid die soms nodig is voor de positiebepaling van de staanders. Deze blijven immers permanent in het zicht, net als de liggers, ook als het zonweringdoek volledig in de cassette opgeborgen zit. De staanders worden in de regel door middel van meegeleverde montageplaten op betonpoeren geplaatst die net onder het maaiveld verdwijnen.

Voorlijst

Het zonweringdoek wordt naar voren gebracht door middel van de voorlijst die, in gesloten toestand volledig in de cassette verdwijnt. Het zonweringdoek wordt op spanning vastgehouden door een ingenieus systeem van gasveren die onzichtbaar in de liggers zijn weggewerkt.

Bediening Madeira Pergola verandazonwering

De bediening van dit luxe zonweringsysteem is uiteraard van dezelfde klasse. Uitsluitend elektrisch bedienbaar door middel van een betrouwbare Somfy RTS motor en een luxe Pure of Lounge handzender.

Meer inspiratie en advies in onze showrooms

Zon en Scherm is al sinds 2006 de specialist in zonwering, raamdecoratie en buitenleven. Bezoek onze showrooms voor meer inspiratie en deskundig advies. Bel 085 - 485 83 50 voor meer informatie of stel uw vraag direct via het hieronder getoonde reactieformulier.

Offerte aanvragen

Specificaties

  • Verandazonwering
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Nederlandse kwaliteit
  • 100% acryl zonweringdoek
  • Elektrisch bediend

Stel uw vraag aan Zon en Scherm

Aanhef *
Voorkeur serviceDirect contact

Inspiratie, advies op maat & altijd de scherpste prijs in zonwering & raamdecoratie!

Klantenservice Offerte aanvragen

De grootste in zonwering en raamdecoratie!
Klantenservice Contact