Klantenservice Offerte Over ons

Vrijstaande overkapping Verano Levanto V860

Elektrisch bedienbare lamellenoverkapping van aluminium

De Verano Levanto V860 is een overkapping met kantelbare lamellen en kan uitgevoerd worden in iedere RAL-kleur. De lamellen openen en sluiten met slechts één druk op de knop; de fluisterstille en vakkundig weggewerkte motor doet vervolgens al het werk. U kunt spelen met het licht en wanneer u wilt een schaduwrijke plek creëren in uw tuin. Als de lamellen zijn gesloten is de overkapping spatwaterdicht, met een sneeuwbelasting tot 40 kg per m2!

Afmetingen

De breedte van de Verano Levanto lamellenoverkapping ligt tussen de 3 en 7 meter met stappen van een halve meter. De uitval, met de kantelrichting van de lamellen mee, is maximaal 4,90 meter. De uitvalmaat ligt al vast bij de keuze van een breedte. Dit heeft te maken met de lamelbreedte. De robuuste aluminium palen zijn 2,50 meter hoog.

Aanvullende opties & extra's

Optioneel kunt u de lamellenoverkapping uitrusten met led-verlichting, geïntegreerde screens en/of glaswanden. Alle ingrediënten zijn aanwezig om maximaal te genieten en uzelf optimaal te beschermen tegen wind, regen en UV-straling.

Meer inspiratie en advies in onze showrooms

Zon en Scherm is al sinds 2006 de specialist in zonwering, raamdecoratie en buitenleven. Bezoek onze showrooms voor meer inspiratie en deskundig advies. Bel 085 - 485 83 50 voor meer informatie of stel uw vraag direct via het hieronder getoonde reactieformulier.

Offerte aanvragen

Specificaties

  • Vrijstaande lamellenoverkapping
  • ​Optioneel ingebouwde verlichting
  • Uitval tot 4,9 meter
  • Tot 7 meter breed
  • In alle mogelijke RAL-kleuren of beschikbare structuurlakken
  • Elektrisch bediend
  • Lange levensduur
  • 5 Jaar Garantie
Nu vanaf 7.337,-

Bereken uw prijs in de webshop

Stel uw vraag aan Zon en Scherm

Aanhef *
Voorkeur serviceDirect contact

Inspiratie, advies op maat & altijd de scherpste prijs in zonwering & raamdecoratie!

Klantenservice Offerte aanvragen

De grootste in zonwering en raamdecoratie!
Klantenservice Contact