Klantenservice Offerte Over ons

Spaanse vrijstaande terrasoverkapping Caliente

Een geheel vrijstaande terrasoverkapping als zonwering

De Spaanse terrasoverkapping Caliente is een geheel vrijstaande terrasoverkapping, te vergelijken met een partytent maar natuurlijk wel een veel stevigere constructie.

Hoogte van de overkapping

De standaard hoogte van deze overkapping is 2,5 meter (een afwijkende hoogte is mogelijk in overleg) en de buisprofielen zijn van gepoedercoat aluminium.

Zonweringdoek

De Spaanse terrasoverkapping Caliente kan worden geleverd met een zonweringdoek met een uitval tot 5.9 meter. Uiteraard is het mogelijk om in de toekomst het systeem te voorzien van een nieuw doek.

Ook is het mogelijk om de terrasoverkapping te voorzien van een acryl zonweringdoek of PVC doek (geheel waterdicht) wat in vele kleuren verkrijgbaar is. Beide doeken zijn van een hoogwaardige kwaliteit en het is tevens mogelijk om beide doeken toe te passen op één systeem. Er wordt dan aan de onderzijde zonweringdoek geplaatst en bovenop wordt PVC doek geplaatst zodat het 100% waterdicht is en toch de uitstraling heeft van het originele zonweringdoek.

Meer inspiratie en advies in onze showrooms

Zon en Scherm is al sinds 2006 de specialist in zonwering, raamdecoratie en buitenleven. Bezoek onze showrooms voor meer inspiratie en deskundig advies. Bel 085 - 485 83 50 voor meer informatie of stel uw vraag direct via het hieronder getoonde reactieformulier.

Offerte aanvragen

Specificaties

  • Vrijstaande terrasoverkapping
  • Uitval tot 5,9 meter
  • Aluminium constructie
  • 5 Jaar Garantie
Prijs op aanvraag

Stel uw vraag aan Zon en Scherm

Aanhef *
Voorkeur serviceDirect contact

Inspiratie, advies op maat & altijd de scherpste prijs in zonwering & raamdecoratie!

Klantenservice Offerte aanvragen

De grootste in zonwering en raamdecoratie!
Klantenservice Contact