Klantenservice Offerte Over ons

Glazen windscherm VN PLU Café au Lä

Tot 210 cm uitschuifbaar in hoogte, zeer transparant

Bent u het klapperende winddoek op uw terras ook zo zat? De VN PLU Café au Lä in hoogte verstelbare windschermen bieden de uitkomst voor elk terras. Zeer transparant door het vele glas en de dunne aluminium kaders en daarnaast eenvoudig in hoogte uitschuifbaar tot maximaal 210 cm! Zo kunt u de terrasschermen bij mooi weer volledig ingeschoven laten en genieten van de zon, maar wanneer de weersomstandigheden verslechteren kunt u het glazen windscherm uitschuiven zodat u knus en windvrij van uw terras kunt blijven genieten.

Eenvoudig in hoogte verstelbaar!

Het VN PLU Café au Lä glazen windscherm bestaat uit twee delen: een vaste onderruit en een uitschuifbare bovenruit, welke eenvoudig omhoog kan worden uitgeschoven. Met een ingebouwd contragewicht is de bediening licht, eenvoudig en veilig.

Windschermen koppelen

Een VN PLU Café au Lä glazen windscherm is leverbaar tot 200 cm breed. Dankzij de mogelijkheid om de windschermen aan elkaar te koppelen, kunt u zelf de breedte van de afscheiding bepalen.

Solide terrasschermen

De VN PLU Café au Lä glazen windschermen worden gemaakt van de beste materialen. Zowel de vaste onderruit als de uitschuifbare bovenruit zijn voorzien van gelaagd veiligheidsglas van 5 mm en 6 mm dik. Het frame is vervaardigd uit geprofileerd aluminium en is optioneel leverbaar in iedere RAL-kleur.

Meer inspiratie en advies in onze showrooms

Zon en Scherm is al sinds 2006 de specialist in zonwering, raamdecoratie en buitenleven. Bezoek onze showrooms voor meer inspiratie en deskundig advies. Bel 085 - 485 83 50 voor meer informatie of stel uw vraag direct via het hieronder getoonde reactieformulier.

Offerte aanvragen

Specificaties

  • In- en uitschuifbaar windscherm
  • Uitschuifbaar tot 210 cm hoog
  • Gelaagd veiligheidsglas
  • Aan elkaar te koppelen
  • Tot 2 meter breed
  • Handbediend
Prijs op aanvraag

Stel uw vraag aan Zon en Scherm

Aanhef *
Voorkeur serviceDirect contact

Inspiratie, advies op maat & altijd de scherpste prijs in zonwering & raamdecoratie!

Klantenservice Offerte aanvragen

De grootste in zonwering en raamdecoratie!
Klantenservice Contact