Profiteer van keiharde cashkortingen op zonneschermen in juni. Bekijk actie...

Zon en Scherm steunt KWF Kankerbestrijding

Zon en Scherm mag zich met trots officieel zakenvriend van KWF Kankerbestrijding noemen. Helaas raakt deze vreselijke ziekte ons allemaal. Iedereen kent wel iemand die met deze ziekte te maken heeft of heeft gehad. Maar, wij geven niet op en samen met KWF Kankerbestrijding en nog veel meer bedrijven gaan wij de strijd aan tegen kanker.

Uw product, uw steun aan het KWF

Met elke Zon en Scherm-aankoop, steunt u het KWF. Dit is natuurlijk een prachtige kans: u heeft uw gewenste product én u steunt hiermee de strijd tegen kanker. Of het nu gaat om zonwering, raamdecoratie, glaswanden, terrasoverkappingen, kozijnen of windschermen: van iedere bestelling zetten wij een deel opzij voor onze maandelijkse donatie aan het KWF. In het bijzonder steunen wij het onderzoek naar huidkanker.

UV-straling en huidkanker

Het is alom bekend dat te veel UV-straling een oorzaak van (huid)kanker kan zijn. Daarom bestaat er onder meer zonnebrandcrème en is het raadzaam om niet te veel tijd zonder enige bescherming in de felle zon door te brengen. Om toch van het buitenleven te kunnen genieten zijn er verscheidene binnen- en buitenzonweringsproducten. En daar zijn wij specialist in! Zo kunt u optimaal genieten én bent u optimaal beschermd tegen de UV-straling.

Met het geld wat het KWF ontvangt kunnen zij fundamenteel onderzoek doen naar de ziekte. Er lopen diverse onderzoeken voor verschillende soorten kanker. Ieder onderzoek kan een donatie meer dan goed gebruiken, uw steun draagt daadwerkelijk een steen bij. Samen komen we steeds dichterbij!

Berkel en Rodenrijs

Berkelse Poort 13a
010 - 519 93 99
verkoop@zonenscherm.nl
Showroom

Gouda

Bodegraafsestraatweg 3
0182 - 75 19 78
verkoop@zonenscherm.nl
Showroom

Zoetermeer

Willem Dreeslaan 38
079 - 341 63 95
verkoop@zonenscherm.nl
Showroom

IJsselstein

Boerhaaveweg 4
030 - 601 00 00
verkoop@zonenscherm.nl
Showroom

Offerte aanvragen

A-merken tegen de
scherpste prijs
met montageservice
Offerte
Copyright © Alle rechten voorbehouden |Neem contact op|Algemene voorwaarden|Disclaimer