Klantenservice Offerte Over ons

Zon en Scherm steunt Stichting Vrienden WKZ

Op woensdag 13 september ontvingen prof.dr. Bart van der Zwan (hoogleraar vasculaire neurochirurgie) en drs. Annick Kronenburg (arts-assistent neurochirurgie) van het Wilhelmina Kinderziekenhuis een geweldige cheque van € 5.000,- uit handen van de eigenaar van het bedrijf Zon en Scherm; André de Vries en zijn dochtertje Romee. 

Onderzoek naar zeldzame ziekte moyamoya

De donatie komt ten goede aan het onderzoek naar de zeldzame ziekte moyamoya. Deze zeldzame, maar ook zeer heftige en progressieve ziekte komt voor bij kinderen en jong volwassenen en leidt tot TIA's en beroertes die bestreden kunnen worden door een bypassoperatie.

Wij hebben van elke webshopbestelling die het afgelopen jaar bij ons binnenkwam € 10,- opzij gezet voor dit belangrijke onderzoek. Zo komen wij als bedrijf in actie voor deze zeldzame ziekte moyamoya omdat het dochtertje van André één van de ca. vijftien nieuwe patiënten in Nederland is.

Via deze weg willen wij onze klanten bedanken die zodoende samen met ons een steen hebben bijgedragen aan het onderzoek naar deze zeldzame ziekte!

Meer informatie over moyamoya? Klik hier

De grootste in zonwering en raamdecoratie!
Klantenservice Contact