Gigantische nazomerkorting op overkappingen, vouwwanden, rolluiken en windschermen! Bekijk acties...

Zonwering Noorlander Gouda overgenomen door Zon en Scherm B.V.

Bezoek Zon en Scherm Gouda

Al 40 jaar de zonwering specialist van Gouda en omstreken

De zon blijft gelukkig ook schijnen voor het failliet verklaarde Zonweringsbedrijf Noorlander! Zon en Scherm B.V. heeft namelijk per 5 augustus 2013 de activiteiten van Zonwering Noorlander overgenomen.

Eigenaren van Zon en Scherm B.V. André de Vries en Marcel van Hagen lichten de overname op Zonweringsbedrijf Noorlander toe:

“Zonwering kan prima online worden besteld maar voor een juist advies en inspiratie blijft het wenselijk om klanten te ontvangen in de showroom. Vandaar dat het een logische keuze voor ons was om het noodleidende Zonweringsbedrijf Noorlander in Gouda over te nemen. Met een compleet team van zonwering adviseurs én monteurs zetten wij graag de activiteiten van Zonwering Noorlander in Gouda voort. Voor zonwering van kwaliteit incl. montageservice tegen de beste prijzen ontvangen we vanaf nu iedereen graag in Gouda, Zoetermeer, Berkel en Rodenrijs en IJsselstein. Natuurlijk kunt u ook direct online bestellen in onze webshop.”

Zon en Scherm Gouda groeit door!

Na amper 3 jaar te hebben gezeten in de oude showroom van Zonweringsbedrijf Noorlander aan de Blekerssingel 92 in Gouda heeft Zon en Scherm Gouda nu haar deuren geopend in een nog grotere showroom aan de Bodegraafsestraatweg 3 in Gouda. En u parkeert gratis voor de deur!

Bodegraafsestraatweg 3
2805 GK Gouda
T: 0182 - 75 19 78
F: 0182 - 75 18 24
E: info@zonenscherm.nl

Bezoek Zon en Scherm Gouda

LET OP: er zijn momenteel andere bedrijven dan Zon en Scherm BV die zich uitgeven voor Zonweringsbedrijf Noorlander en onder valse voorwendselen consumenten proberen te misleiden. Neem voor al uw vragen over geplaatste of nieuwe bestellingen, montage of reparatie direct contact op met Zon en Scherm B.V.

Offerte aanvragen

Berkel en Rodenrijs

Berkelse Poort 15
010 - 519 93 99
verkoop@zonenscherm.nl
Showroom

Gouda

Bodegraafsestraatweg 3
0182 - 75 19 78
verkoop@zonenscherm.nl
Showroom

Zoetermeer

Willem Dreeslaan 38
079 - 341 63 95
verkoop@zonenscherm.nl
Showroom

IJsselstein

Boerhaaveweg 4
030 - 601 00 00
verkoop@zonenscherm.nl
Showroom

Offerte aanvragen

A-merken tegen de
scherpste prijs
met montageservice
Offerte
Copyright © Alle rechten voorbehouden |Neem contact op|Algemene voorwaarden|Disclaimer